30 May, 2011

Oricum nu-i bine...

Daca esti a-lister, blogger de succes, ala de-l injura toti, cunoscut in online / offline si pe orice "line" atunci ai o problema majora de care poate nu stiai!

Daca faci un studiu de piata prin comentatori cand vrei sa-ti iei ceva, nu e bine pentru ca... pur si simplu nu e! Iar motive si argumente se gasesc la orice parere a comentatorului. Asta nu e neaparat un lucru rau dar ajungi in cazul in care prezinti ceva ce ti-ai luat deja iar asta tot gresit e. Nu e bine pentru ca de banii aia iti luai ceva care culmea este oricum peste ceea ce prezinti tu sau ce detii deja. Daca ai o idee sa-ti cumperi ceva atunci sigur mai trebuie sa pui ceva (si nu putini) bani sa-ti iei ceva ce merita ca doar nu dai banii in fiecare zi.

Si uite asa omul de rand se transforma in specialist cand vine vorba de biciclete, casti, case, masini, calculatoare si aparate foto pentru ca daca cere un sfat atunci se va speria de acel cineva care niciodata nu da un sfat in bugetul cerut ci da sfaturi in cazul in care castigi la loto.

Se recunosc si sfaturile bune din unele idei dar principalul este, se pare ca "suntem prea saraci sa ne cumparam lucruri ieftine" iar marketing-ul brandurilor are succes!

PS: e bine sa visam pentru ca ar fi pacat sa ne pice in mana o suma mare de bani si sa nu stim ce sa ne cumparam cu ei!

No comments:

Post a Comment