31 May, 2011

Radar pe A2 164 km/h

Titlul l-am copiat de la sursa pentru ca inca sunt uimit de comentarii...


soferderomania este prins de radar pe A2 cu viteza de 164 kmh si posteaza clipul pentru a arata ca cei ce filmeaza pentru trafictube mai si gresesc. Merita un plus pentru ca isi asuma riscul comentariilor idioate ce urmeaza (parte din ele).

Unii il sfatuiesc sa-si ia statie CB si antena.
Am fost cu cineva care avea asa un "setup" , mi-as fi dorit sa aud chiar si radio decat doar "colegu" , "receptionat" , "caprioara la cascada" sau alte prostii debitate de soferi. Sunt uimit sa vad masini foarte scumpe cu sisteme audio de calitate dar cu statie CB in ele. Pe langa faptul ca arata ca niste masinute cu telecomanda sau masinute busitoare, nu poti sa te bucuri nici macar de o conversatie cu pasagerii ca trebuie sa fii atent la statie. Unu vorbeste mai incet, altu mai rar, altu baga cate un plm, altu vorbeste in ungureste cu alt coleg ungur s.a.m.d.
Recunosc, pentru soferii de camioane poate fi un "time killer" dar pentru cei cu turisme este doar un moft si un trend cocalaresc!

Altii ii spun sa-si ia detector de radar, bineinteles cel mai smecher ca alea ieftine sunt degeaba (desi difera carcasa doar) dar unu n-ar pleca mai din timp sau unu n-ar merge in limita aia de +10 km/h care e ca o lege nescrisa.
Sunt curios ce fac acesti oameni cand trec granita inspre Vest. Arunca chistoacele inca pe geam? Merg cu detectorul montat ca sa fenteze un politist Austriac, Neam, Ungur etc? Incearca sa dea spaga ca sa mai scape din amenda?

Iar in ultima categorie sunt cei care considera ca e normal sa mergi cu cat te tine masina, ca merge pe barba lui si pe riscul lui. Poate cand vor pierde pe cineva din familie pentru un prost ca ei o sa se gandeasca de doua ori... desi nu e exclus sa le dea cu rest si asa la ce inteligenta au.
In general, astia de provoaca accidente cu victime, scapa si altii mor din cauza prostiei lor sau a aurei lor invincibile pe care cred ca o poseda.

Nu-s nici eu sofer model dar ma incadrez in cei care nu au avut accident de cand am permisul si nici nu am luat nici o amenda! Si nu, nu fac 2 zile de la Brasov la Oradea!!!

Unora care au comentat acolo le doresc o selectie naturala rapida!

PS: cu antena aia nu te fulgera in fund pe camp?

No comments:

Post a Comment