30 June, 2011

Drama cauciucului

Si este vorba de drama cauciucului la frig.

Va intra de anul acesta, legea anvelopelor de iarna in vigoare.
Lege care bineinteles ii subjuga pe cei amarasteni cu masini de lux si GPL pe ele, sa-si puna si cauciucuri de iarna.
Care bineinteles ca ei stie sa conduca, masina e prea bengoasa ca sa alunece in laterale sau inainte-inapoi si-n plus daca tot isi face aroganta o sa-si ia all season. Doar asa ca sa-i faca in ciuda guvernului care il pune pe el, om cinstit la plata.

Suntem in era informatiei si a vitezei. Doar la cateva clickuri distanta sunt articole/filmari/pareri/poze pretioase care defapt sunt facute sa ne ia noua banii!

Pe langa faptul ca altii au spirit de supravietuire si-si cumpara odata cu masina noua/SH aceste cauciucuri (nu vorbim de Americani aici) pentru noi e nevoie de lege!

Legea este abuziva pentru ca in Noiembrie inca se merge in slapi si maieu iar anvelopele se uzeaza! Ca guma de sters pe banca se uzeaza!
Iar eu (ca un smecher cu masina de lux pe GPL) daca imi iau, imi iau doar doua si le pun fie pe spate/fata fie pe diagonala pentru ca asa a zis nenea de la garajele alea unde tot timpul se lucreaza la dacii! Pe vremea lui nu era nevoie de asa ceva, se stie!

Deasemenea, asteptam cu maxim interes o crestere de cel putin 125% a preturilor la anvelopele de iarna si o recomandare a guvernului de la ce magazin sa luam, poate mai scapa si ei de intermediari.

No comments:

Post a Comment